ΚΑΚΙΟΣ - Ασφάλιση Κατοικίας και Περιουσίας

Κάκιος Ασφάλειες Υγείας & ΠεριουσίαςΗ κατοικία, αποτελεί  το πλέον πολυτιμότερο περιουσιακό μας στοιχείο, καθώς στεγάζει τα όνειρα και τους κόπους μας, γι αυτό και η μέριμνα και η πρόνοια  για την προστασία της καθίσταται αναγκαία.

Η ασφάλιση της κατοικία σας δεν πρέπει να αποτελεί αυταπόδεικτο προνόμιο των τραπεζών αλλά αποτέλεσμα της προσωπικής επιλογής που διαμορφώνεται βάση των σημερινών αναγκών. Παρέχουμε ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προγράμματα έναντι των τραπεζών.

Εξίσου σημαντική είναι η επιχείρησή σας, η οποία είναι το αποτέλεσμα του μόχθου της καθημερινότητάς σας και η επένδυση για το μέλλον και τα όνειρά σας, γι αυτό και η εξασφάλιση της προστασίας της είναι σημαντική. Επιλέγουμε σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης που σχεδιάστηκαν για να στηρίζουν εσάς που μάχεστε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Προστατεύουμε τις κτιριακές εγκαταστάσεις, το περιεχόμενο, εμπορεύματα, ηλεκτρονικό εξοπλισμό και μηχανολογικό εξοπλισμό. Προσφέρουμε κάλυψη για σεισμό, πυρκαγιά, φυσικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες, κακόβουλες ενέργειες, κλοπή, απώλεια κερδών, βραχυκύκλωμα κ.α.