Ασφάλιση Επιχείρησης Generali Business Sense

αναρτήθηκε σε: Uncategorized | 0

business sense clr

Η ασφάλιση της επιχείρησής σας μπορεί να είναι και ποιοτική και προσιτή!

Για εσάς που έχετε μια επιχείρηση, κάθε μέρα είναι και μια νέα πρόκληση. Η προσπάθειά σας για σταθερή πρόοδο και εξέλιξη είναι συνεχής. Γι’ αυτό η διασφάλιση των κεκτημένων είναι ζητούμενο πρώτιστης σημασίας.

Το BUSINESS Sense σχεδιάστηκε από την Generali με σκοπό να προσφέρει σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες, πρόσβαση στις σημαντικότερες ασφαλιστικές καλύψεις, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ασφάλιστρο. Εκτός από καταστήματα λιανικής και χονδρικής πώλησης ή και άλλες παρεμφερείς επαγγελματικές δραστηριότητες, παρέχει αξιόπιστη και ολοκληρωμένη κάλυψη για γραφεία, ιατρεία και ιατρικά διαγνωστικά κέντρα. Βασικό του χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι καλύπτει ακόμη και επιχειρήσεις με ενυπόθηκα περιουσιακά στοιχεία.

Ασφάλιση στα μέτρα σας!

Το BUSINESS Sense δημιουργήθηκε με γνώμονα τις επικρατούσες συνθήκες που υπαγορεύουν το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ευέλικτου ασφαλιστηρίου προσφέροντας ένα πακέτο βασικών καλύψεων αλλά και προαιρετικές καλύψεις για όσους αναζητούν μια πιο εξειδικευμένη λύση.

Επιλέξτε το Business Sense και κερδίστε… bonus!

Η Generali αναγνωρίζει την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας και σας επιβραβεύει μέσα από ένα σύστημα σημαντικών επιβραβεύσεων που περιλαμβάνει έκπτωση:

  • 10% σε περίπτωση που η επιχείρησή σας χρησιμοποιεί εναλλακτικές πηγές ενέργειας.
  • 10% στα ετήσια ασφάλιστρα σε περίπτωση που δεν υπήρξε ζημιά κατά την προηγούμενη ασφαλιστική περίοδο μέσω του Generali Bonus
  • έως 7% ανάλογα με το ύψος του κεφαλαίου

 

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 6122462 και 6974 781509. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

Κάκιος Ασφάλειες Υγείας & Περιουσίας